ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ
  ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟ (ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ)

ENGLISH


Μπανάνες και άλλα φρούτα
Δείγματα Σελίδων  |  Φωτογραφίες απο την Παρουσίαση  |  Εισαγωγικά Κείμενα  |  Δελτίο Παραγγελίας  |  ο Πίν

Το βιβλίο "Μπανάνες και άλλα φρούτα", περιέχει 740 γελοιογραφίες του ΠΙΝ που έχουν δημοσιευθεί από το τέλος του 1987 μέχρι τις αρχές του 2003, στην εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος" και το περιοδικό "Σελίδες", και είναι μια επιμελημένη έκδοση 260 σελίδων.

Το Βιβλίο είναι χωρισμένο σε 17 ενότητες όπως φαίνονται πιο κάτω.
Εάν κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε ενότητα μπορείτε να δείτε δείγματα των σελίδων που αφορούν την συγκεκριμένη ενότητα
Οι αγγλικές Βάσεις στην Κύπρο
H αμερικάνικη πολιτική για την Κύπρο
Ο ΟΗΕ και η Κύπρος
Συνομιλίες για το κυπριακό πρόβλημα
Αμυντική θωράκιση
Η Ελλάδα είναι εδώ
Επαναπροσέγγιση
Ευρώπη και Κύπρος
Πολιτικοί, πολιτική, εκλογές
Αστυνομία
Εκκλησία
Υγεία
Οικολογικά
Οικονομία
ΧΑΚ
Η Αμερική στη γειτονιά μας
Νέα Κύπρος

Το Βιβλίο "Μπανάνες και άλλα φρούτα", εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2003, και παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Καστελιώτισσα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Πεύκιος Γεωργιάδης και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Για τη δουλειά του "ΠΙΝ" μίλησαν οι: Τάκης Κουνναφής, Αρχισυντάκτης του "Φιλελεύθερου" Aνδρέας Kαννάουρος, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Kύπρου και ο Xρύσανθος Χρυσάνθου, Δημοσιογράφος.

Παρευρέθησαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, φίλοι, συνεργάτες και εκτιμητές της δουλειάς του σκιτσογράφου. Επίσης το βιβλίο αντικρίστηκε πολύ θετικά από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Κύπρου.


Το Βιβλίο "Μπανάνες και άλλα φρούτα", διατίθεται στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία της Κύπρου από όπου μπορείτε να το προμηθευτείτε. Μπορείτε επίσης να το παραγγείλετε ταχυδρομικώς οπουδήποτε στον κόσμο ή στην Κύπρο, με ηλεκτρονική ή ταχυδρομική παραγγελία, συμπληρώνοντας το σχετικό εντυπο που ακολουθεί και να το παραλάβετε ταχυδρομικώς στο σπίτι σας. Η τιμή πώλησης στα περίπτερα και βιβλιοπωλεία της Κύπρου είναι £9,60. Για ηλεκτρονικές ή ταχυδρομικές παραγγελίες, £8,00 συν έξοδα συσκευασίας και ταχυδρόμησης.

Για παραγγελίες εκτός Κύπρου, οι τιμές σε ξένο νόμισμα φαίνονται στο δελτίο παραγγελίας.
Οι διαστάσεις του βιβλίου είναι 21cm X 29,7cm. To εξώφυλλο είναι έγχρωμο με lamination, σε χαρτί 350γρ. και οι εσωτερικές σελίδες μαυρόασπρες σε χαρτί 130γρ.


A Crucial Services Solution.

© Pin Cartoons  |  Μπανάνες και άλλα φρούτα